Portfolio

Wil je weten hoe we onze aanpak in de praktijk brengen? Bekijk ons portfolio met een greep uit ons werk.

Noortje Franse 

Voor integratief therapeut Noortje Franse ontwikkelden we een huisstijl met cirkels die de levensuitdagingen symboliseren. Ze zijn daarom niet altijd perfect rond of passend. Haar initialen, NF, zijn er subtiel in verweven. Resultaat: een sterk en herkenbaar beeldmerk dat zich makkelijk laat vertalen op al haar platforms en in al haar communicatie. De gekozen kleuren hebben een kalme en toegankelijke uitstraling.

Bij het realiseren van de website zorgden we ervoor dat haar nieuwe huisstijl in elk detail is doorgevoerd. Naast het ontwikkelen van haar huisstijl en haar website geven we Noortje advies over het contentplan van haar social media.

advies, contentplan
vormgeving, huisstijl, webteksten, website
administratie

Sparnaaij Juweliers

De website van Sparnaaij Juweliers kreeg een make-over, waarbij we het bijzondere gevoel van het kopen van sieraden online nabootsen.

Allereerst luisterden we goed naar wat echt belangrijk is voor Sparnaaij en voor hun klanten. Met de verkregen inzichten kozen we voor zachte, elegante kleuren en lettertypes die vrouwelijkheid uitstralen. De site navigeert heel gemakkelijk, de bezoekers vinden snel hun weg.

merkpositionering
vormgeving, ontwerp website

Amigo Plant

Voor Amigo Plant lanceerden we de nieuwe kamerplant aloë medivera als een premium merk. We brachten de unieke eigenschappen van de plant in kaart en vertaalden deze naar een krachtige campagne met teasers op social media, een onthullingsevenement, persberichten en landingspagina’s die het bijzondere verhaal van de plant vertelden. Het was een groot succes. Er was veel aandacht van de pers en de aloë medivera werd zelfs uitgeroepen tot de innovatiefste kamerplant van 2024.

marktpositionering, productlancering
fotografie, contentcreatie, eventcoördinatie
administratie

Plek Jeugdontwikkelcentrum

Begin 2023 kregen de we kans om Ilse van Toor-van Mourik en Mieke de Beer te begeleiden bij het realiseren van hun droom: Plek Jeugdontwikkelcentrum. Deze unieke plek biedt diverse vormen van ondersteuning aan kinderen. Bij elke stap stonden we Ilse en Mieke bij: van het vinden van de juiste locatie, het creëren van de huisstijl en de website, tot het uitrollen van hun marketingstrategie. Ook verzorgen we hun volledige boekhouding.

advies bedrijfsplan, merkpositionering, contentstrategie
huisstijl, ontwerp website, fotografie, SEO-teksten, contentcreatie
administratie
Play Video

Stieva Metaal Groep

Stieva Metaal Groep is specialist in maatwerk metaalbewerking, met een focus op vakmanschap en veelzijdigheid. Wij kregen de opdracht om de essentie van de onderneming vast te leggen in een bedrijfsvideo voor klanten en medewerkers. Daarnaast zijn we hun strategische marketingpartner. Samen tillen we Stieva naar een hoger niveau in de markt.

merkpostionering, contentstrategie, employer branding
bedrijfsvideo

Quattro Plant

Voor Quattro Plant zijn wij hun alles-in-één marketingteam. Of het nu gaat om strategie of communicatie, wij staan klaar. We schrijven vacatureteksten, ontwerpen advertenties, verzorgen content of fotografie en houden de social media levend. Quattro Plant rekent op ons voor alles wat met marketing te maken heeft. Zo blijft alle focus op de kernactiviteiten.

merkpositionering, contentstrategie, employer branding
fotografie, vormgeving, contentcreatie, teksten, events

NOA

Voor de nieuwe ondernemersvereniging NOA, Nieuw Ondernemend Aalsmeer, maakten we een frisse start met een nieuwe huisstijl, een website, socialmediakanalen en nieuwsbrieven. Daarbij helpen we met het vormgeven van de bedrijfsstructuur, de operationele activiteiten en het organiseren van evenementen. Elke maand brengen we ondernemers bij elkaar met netwerkevenementen en kennissessies, zoals bijvoorbeeld Dinner with Ambition of masterclasses over de toepassing van AI. Sylt Support is de verbindende factor tussen de ondernemers en behartigt samen met het NOA-bestuur, de belangen van de vereniging bij de gemeente.

advies, merkpositionering, rebranding, contentstrategie
huisstijl, ontwerp website, SEO-teksten, fotografie, contentcreatie

Vrijwilligerscentrale Amstelland

Voor Vrijwilligerscentrale Amstelland zijn wij het externe communicatieteam. We pakken alles op: van het schrijven van vacatureteksten tot het verzenden van nieuwsbrieven, en van het creëren van inhoud voor de website tot het beheren van de socialmediakanalen. Als marketingpartner zetten we samen campagnes op, zoals ‘Uurtje Over?’, die iedereen met wat vrije tijd aanspoort om deze uren waardevol te besteden.

advies, marketingcampagne
contentcreatie, ontwerp website , fotografie

Mixt Creations

Mixt Creations levert kant-en-klare plantenarrangementen. We verfijnden de merkpositionering, waarbij we een duidelijke lijn trokken tussen het bedrijf Mixt Creations en het consumentenmerk Plant Creations. Na tien jaar was het voor Plant Creations tijd voor een rebranding, inclusief een subtiele vernieuwing van het logo. Het glimlachende blaadje benadrukt de slogan the green gift that makes you smile.

merkpositionering, productlancering
rebranding huisstijl, fotografie, contentcreatie

CPA Flex

Voor CPA Flex, specialist in op maat gemaakte payrolling, vertaalden we hun unieke aanpak naar een nieuwe website. Met fotografie in hun beeldtaal en aansprekende SEO-teksten brengen we het CPA Flex-verhaal tot leven. De online aanwezigheid versterken we via LinkedIn. Omdat wij ook de financiën beheren, kan CPA Flex zich zorgeloos richten op de kernactiviteiten.

advies
ontwerp website, SEO-teksten, fotografie, contentcreatie

BLVD

Al ruim dertien jaar zijn wij de vaste partner op de achtergrond van Boulevard Horeca, een restaurant en cocktailbar in Amstelveen. Voor BLVD verzorgen wij de financiële administratie, personeelscontracten, salarisadministratie, ziekteverzuimregistratie, correspondentie, vergunningen en evenementen.

advies
financiële administratie, HR, Office Manager

Freshportal

Voor Freshportal, een ontwikkelaar van software voor de sierteelt, verzorgen we de gehele financiële administratie (inkoop, bank, verkoop, btw-aangiftes), maandrapportages, jaarrekening, prognoses, liquiditeitsprognoses en budgettering. Ook de salarisadministratie en de HR-werkzaamheden bracht Fresh Portal onder bij Sylt Support.

financiële administratie

Gemeente Aalsmeer

Sinds 2016 verzorgen wij voor de gemeente Aalsmeer de projectorganisatie en alle communicatie voor ZAAI Aalsmeer. ZAAI Aalsmeer is een traject voor startende ondernemers. Wij organiseren masterclasses en evenementen, geven socialmediatraining, stellen intervisiegroepen samen, verbinden startende ondernemers met gevestigde ondernemers, maken de starters zichtbaar en denken mee waar nodig.

samenstellen jaarprogramma, zichtbaarheidscampagne
communicatie, social media, nieuwsbrieven, contentcreatie, events

One Flora Group

Van One Flora Group – met 17 aangesloten bedrijven en 363 medewerkers één van de grootste sierteeltgroepen ter wereld – zijn wij de externe partner op het gebied van zowel marketing als finance. Bij de totstandkoming van One Flora Group in 2022 vertegenwoordigden wij de belangen en de merkwaarde van Groenland, één van de twee grote fusiepartners.

Voor One Flora Group verzorgen wij de social media, de vormgeving van het eigen magazine en we ondersteunen de financiële afdeling waar nodig.

merkpositionering
contentcreatie
ondersteuning op de afdeling finance

Van der Plas

Voor Van der Plas Rijnsburg werken we op projectbasis. Dit varieert van het bieden van ondersteuning bij het jaarwerk en de salarisadministratie, tot het tijdelijk vervangen van een medewerker op de financiële afdeling.

financiële administratie

Aan de slag met jouw onderneming

Ga je van start met jouw onderneming? Is jouw bedrijf klaar voor een samenwerking, een rebranding of een verandering?

Wij staan klaar om jouw betrokken partner te zijn.

Selectie van onze opdrachtgevers